Firmaprofil.

Vi er et konsulentfirma, som har specialiseret sig i at varetage produktionsbaserede outsourcingsopgaver inden for accessories og textiler. Vores opgaver er typisk hel eller delvis outsourcing af produktion for mindre og mellemstore virksomheder, som håndterer 400-800 varernumre om året. Større virksomheder bruger os eksempeltvis til at gennemføre projekter og implementere disse i organisationen. Sådanne projekter kan f.eks. være udvikling og produktionsopstart af:

  • Private labels
  • Express kollektioner
  • Basic kollektioner

I sådanne projekter inddrager vi som regel kundens sælgere, da de har et godt kendskab til målgruppen. Derudover fremstiller vi b.la. markedsundersøgelser til brug for varespejlsanalyser og til opbygning af kollektioner.

Sammen kan vi meget...! Når vi indgår i et samarbejde med en virksomhed, kan vi som regel tilbyde at arbejde i virksomhedens computernetværk fra vores eget kontor. Det betyder at vi med meget kort varsel kan løse mange adhoc-opgaver, uden at bruge tiden på transport.

Er du i en mindre virksomhed, som skal igang med produktion, kan vi hjælpe dig med produktions-setup og med at skabe kontakter til producenter i f.eks. Tyrkiet, Indien, Portugal eller i Fjernøsten.

Er du i en større virksomhed, som pt. mangler medarbejderresourcer til at igangsætte "ønskeprojektet", eller har I blot brug for en hjælpende hånd i en spidsbelastningsperiode, så er en henvendelse til os et godt sted at starte.

Kontakt os for et uforpligtende møde.


Skriv til Pernille


Skriv til Mads


Skriv til Heidi